Sukurti temą | Į sąrašą
rasom iwairius eilerastukus bet kokia tema :)
Meilė - ji lengva, Kaip vasaros plaštakė. Ji tvirta, kaip antkapio akmuo. Ji tokia, Kad netgi jos netekę, Jaučiamės kažkuo turtingesni.
Norėčiau justi Tavo kvapą, Norėčiau aš kasryt pabust šalia Tavęs, Norėčiau saulę Tau nuskinti, Norėčiau, kad norėtum tik manęs... *********** Ar žinai, Kodėl saulės zuikučiai linksmi? Jie žino, Kad šiam pasauly Tu esi... *********** Paprašysiu aš drugelio, Kad nuskristų pas Tave, Prisiglaustų prie veidelio, Pabučiuotų už mane! ********** Tu juk žinai, Kad mano širdutėj būsi amžinai, Tu juk žinai, Kad man patinki labai, Bet turbūt nežinai, Kad man esi reikalingas labai, Nes as myliu Tave labai! ******** Kačiuk mano, Ar žinai, Kad mylėsiu Tave amžinai? ******* Myliu Tave, kaip jūra myli smėlį, Myliu Tave, kaip debesį dangus, Myliu Tave, kaip saulė myli gėlę. Esi žmogus, be galo man brangus...
Aš pabūsiu lietum, Kai Tau širdį skaudės, Kad galėčiau nuplaut Dalį Tavo rimties. Aš ateisiu išryt, Jei reikės - ir nakčia, Kad galetum mylėt, Kad liktum šalia. Aš ateisiu. Tu lauk Ir jei niekas nekvies, Tau atnešiu lietaus Ir truputį nakties... ****** Tarp žiaurių gyvenimo verpetų, Klajodama aš Tave sutikau, Ir, sužavėta Tavo žodžio, Karštai Tave pamilau... ******* Noriu Tave pamatyti Noriu Tave išklausyti! Nes tik Tavo balsas švelnus Kutena mano jausmus!!! ******* Su Tavim eisiu ten, kur pildosi svajonės, Kur karaliauja meilė, kur išnyksta abejonės. Dėl Tavęs atiduosiu viską, ką turiu, Man reikalingas vien tik Tu...
db jusu eile ;) sėkmes :)
grazu :)
aciu :)
labai miela
sveikuciai
laba :)
Padėk man galvą ant peties, Ir neliūdėk, nesielvartauk. Nėra pasauly nevilties, Tokios gilios kaip meilė Tau...
Meilės ieškok širdimi, O ne akimis, Nes akys ieško grožio, O širdis - širdies
Jeigu būčiau laimę, dovanočiau Tau meilę, visą save. Jeigu būčiau vėjas, apglėbčiau Tave. Jeigu būčiau saulė, padobanočiau Tau daug spindulių. Bet, deja, to negaliu... Kaip angelas Tave aš saugočiau, Kaip jūra Tau išsiliečiau, Bet ar galiu? Galiu, nes angelą myliu...
Sunkiausias būdas ko nors pasiilgti - Sėdėti šalia ir žinoti, Kad to žmogaus negali turėti...
Šviečia žvaigždės gražuolės kasnakt Mano meilę po dangų nešioja, Jei į jas tu pažvelgtum, suprastum iškart Kad šią meilę jos tau dovanoja. Tau nerūpi tos mažos žvaigždutės Ir tos meilės nenori priimt, Tau negaila ir mano mažytės širdutės, Kuri miršta, kaip nori tave apkabint. Kam mylėti jei meilė skausminga Kam mylėti jei ji tik kančia, Kam man jausti tą jausmą aistringą Jei tik ašaras lieju slapčia..
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.