Sukurti temą | Į sąrašą
Niekada neuzmik nepasakes- labos nakties, niekada neiseik pries tai nepasakes- sudie... Jei ant taves supyks, nenueik nuleides galva, o iskeles ja - atsiprasyk... Niekada nesakyk- nenoriu taves matyti, o geriau ilgai ziurek i akis ir nieko nepasakes nueik... Nebijok pasakyti aciu- tevams... Atsiprasau - draugams... Myliu tam, kurio pasiilgai... Juk sie zodziai privercia nusisypsoti ar pravirkti, jie kiekvienam suspaudzia sirdi...
Už saulę gražesnės tavo akys.. Už meilę karštesnės tavo lūpos.. Už laimę tyresni tavo skruostai.. Kuriuos aš šią naktį tau glostau.. Myliu tave..
Pajausk, tavęs kažkas be galo laukia, Ir ten kur nėra tavęs nyku, Nežydi sodai ir laivai neplaukia, Už horizontų mėlynų. Kur nėra tavęs ten bijo paukščiai skristi, Sustoja upės, skeldėja kalnai, Pasvyra paukštis pasiruošęs skristi Suakmenėja išskleisti sparnai..
Tą jausmą žmonės meile pavadino.. Jis toks galingas ir trapus.. Jis daug svaingesnis už svaigiausią vyną.. Jį sunaikinus pasaulis žus..
Eik ir mylėk taip, kaip mylėjo Romeo ir Džiuljeta. Tikėk gėriu, kaip romantiškasis idealistas Don Kichotas. Ieškok ir atrask, kaip nerimstantis daktaras Faustas. Ir net pačiose sudėtingiausiose gyvenimo situacijose atmink ypatingai svarbią Mažojo Princo tiesą: "Tai, kas svarbiausia, nematoma akimis.."
Man patinka.. Aš būsiu paukštė, Kurios tu niekad nepagausi.. Aš būsiu angelas, kurį tu tik pajausi.. Aš būsiu tai kas sklando,- vėjas.. Ir mylėsiu aš tave, ir mylėsiu as tave.. Tu pajusi švelnią gaivą.. Tai žinok, kad aš jau čia.. Aš myliu.. Myliu Tave!!
Mūsų keliai netyčia susikirto.. Man buvo gera eit kartu rytojaus pasitikt... Kada šalia manęs ėjai ir TU! Mes ėjom ten kur mus vedė likimas, Tu man patikai vienas iš visų, O ką žada ateitis dar niekas to nežino.. Gal tikrai neveltui susitikom.. Tu ir Aš!
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.